2013. augusztus 5., hétfő

Újra itt vagyunk...


Sziasztok!
Amint látjátok egy nagyobb kihagyás vagyis ideiglenes törlés után újra visszatértünk! Igen jól hallottátok újra itt vagyunk igaz már két emberrel kevesebben sajnos és egy teljesen új design-el mutatkozunk!!! Egy-két apróbb változtatáson át ment a blogunk és az írónő gárdánk is! Dóra és Purplesrawberry sajnálatos módon kilépett közülünk más egyéb elfoglaltságok miatt és az utálók miatt, akik ellépték a blogunkat kommentjeikkel! Tudom, hogy fáj az igazság sokaknak, de ez van ezt kell szeretni! Mint, ahogy a blogunk leírásában is közöltük veletek, mi az őszinteségre törekszünk, fogadjátok el a kritikákat! Mostantól újra írunk kritikákat nektek csak őszintén!












Most, hogy újra elkezdtünk blogolni és bejegyzéseket írni köszöntsétek nagy szeretettel az új írónőnket Bellt! Így vele együtt hárman folytatjuk az írást és egyéb dolgok készítését, ahogy az elején mindenkiről leírtam pár infót, hát most szeretnék róla is írni! 
Neve: Bell
Életkora(tudjuk ilyet nem illik kérdezni egy nőtől, de most kivételt teszünk!): 20 éves
Mit fog csinálni a blogon: kritika írás, karakter ajánlás (egy külön oldalon lesz ez), rendezett képek szerkesztése, gif-ek (bármilyen témában), design-ben is tud segíteni (egy adott fejléchez segít kiválasztani a hozzá illő kinézetet)
Még egy pár dolog róla[tőlem]: Nagyon kedves,aranyos, jó fej csajnak tartom, aki nagyon szeret írni és olvasni. Sok mindent tud és nagyon jó érzéke van a tervezéshez. Nyugodtan kérjetek tőle bármit, mert érdemes! Ha valamit elkezd akkor azt tuti, hogy amint ideje lesz be is és az a munka tökéletes lesz, mindig törekszik a precizitásra, ami mindig sikerül neki!

Mostantól újra üzemel a blog, fogadjátok nagy szeretettel Bellt és az új kritikákat is!!!







xoxo: Anasztázia Angel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése