2013. augusztus 12., hétfő

16. Kritika : A Tündérmese mögött

A blog megtekintéséhez katt.


Kinézet :
Szép, de mégis furcsa. Ha gyorsan kellene jellemeznem ezek a szavak jutnának eszembe. A sablon, jó és az is, hogy kiemeltél egy színt, (rózsaszín) és ez a szín köré építettél mindent. Na de, jóból is megárt a sok!-tartja a mondás. Itt is ezzel kell szembesülnöm. A háttérrel nincs különösebb bajom. Nem úgy a fejléccel. Először is, rossz megoldás, hogy ugyanaz az alapháttér rajta, mint a blog háttere. Így nagyon egybefolyik és nem szép..De nem csak ez az egyetlen gond! A szereplők csak rá vannak csapva és nem is a legjobb kép róluk. Főleg a pasiról nem. A szöveg ami rám van írva (a blog címe), túl pici, nehezen olvasható! Ajánlom, azonnali lecserélését! (Az oldalon tudunk ebben segíteni, ha gondolod ;) ). A modulok jók, minden ott van ami kell, csak rossz sorrendben. én így rendezném : "Ennyien jártatok itt", "blogarhivum", "Ajánló", "Rendszeres olvasóim", "Bloglovin", "Üdv Franciska blogján", és a profilod. (Ez csak az én véleményem). Valamint, amit még megjegyeznék, hogy jó lenne, ha nyitnál egy külön oldalt a szereplőknek és írnál némi jellemzést, mert ez ad egy tartást a blogodnak, nem mellesleg szépen is néz ki. Ezt a Oldalak ---> Új oldal ---> Üres oldal modulnál teheted meg. Azt hiszem erről többet már nem tudok mondani..

10/6


Helyesírás :
Nem találtam sok hibát, amit kiemelnék az az, hogy a vesszőkre figyelj!

10/9


Történet :
Végre nem egy fanfic! Hatalmas gratula érte! Az alap stroy jó, különösen örültem, amikor olvastam, hogy nem sablonos. Egyáltalán nem.. Az prológus nagyon tetszett, ugyanúgy mint az első fejezet, meg a többi ami elolvastam. Vicces volt, nagyon jó a humorod és nem erőltetett! Nagyon tetszett, hogy ugyan már az első fejezetben megjelent az a bizonyos "pasi", de nem omlottak egymás karjaiba azonnal. Hál Istennek!! Valamint tetszett, hogy a te kis főszereplőd mindig a ludas, vagyis, aki láthatatlan akar lenni, de soha nem jön össze. :) A második fejezet csattanós volt és izgalmas. Elég sokáig lehetett izgulni, hogy mit szólnak Maria szülei a nagy ötletére, miszerint egyetemen akar tanulni és zongoraművésznek készül.. De végül minden megoldódott! :) Amit még hozzá tennék, hogy lehetnének hosszabbak a fejezetetek!

10/10

Összesen : 30/25

Remélem nem tapostam a szívedbe, csak őszinte voltam! Bízom benne, hogy tanulsz a hibáidból és kijavítod őket. Biztatlak, hogy folytasd a blogod és ne hagyd abba, bárki, bármit is mondd! Kérlek írd le a véleméyed kommentben! :)

                                                                                                             xoxo
                                                                                                                              Regina

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése