2013. július 18., csütörtök

10. Kritika : 40 nap és 40 éjjel

A blog megtekintéséhez katt.

Kinézet : Igényes, kidolgozott, egyszerű. Ha gyorsan jellemeznem kéne ezek lennének benne. A fejléc szép, passzol a háttérhez és nem "agyondíszített" hanem egyszerű. Igazából nem is tudok semmibe belekötni. Bár talán a zenelejátszóba. Ne érts félre baromi jó, hogy van! Csak kicsit zavaró lehet olvasás közben, de igaz is, hogy simán kilehet kapcsolni :D Viszont ami még fontos, hogy nyithatnál egy külön oldalt a szereplőidnek, esetleg írhatsz oda egy kis jellemzést vagy ilyesmi, mert az olvasók ezt szokták először megnézni, hogy van-e.Több mondanivalóm erről nincs..Ügyes!
10/9

Helyesírás : Azon még van mit csiszolni..Először is a "mennyünk" szót úgy írjuk, hogy menjünk..Valamint ez a mondat nem valami értelmes "-Kérlek ennek senkinek ne mond és köszönöm!" (???) És még egy apróbb hiba : A "mond" szót úgy írjuk helyesen, hogy mondd..
10/7

Történet : Az alap story, amit írtál a blogodra megfogott! Nem sablonos! Egyáltalán nem. (Megemlíteném, hogy nem szeretem az 1D-t és ennek ellenére tetszik). Felszállnak a gépre egy jótékonysági koncertre igyekezve, mit sem sejtve arról, hogy a gépet megbuherálták. Nem is csoda, hogy a gép lezuhan..Innentől viszont nagyon gyorsan pörögnek az események..Ez valamikor, jó, de valamikor nem..Itt sajnos nem..Kicsit jobban leírhatnád, hogy ki mikor mit csinál, valamint az érzéseiket mert az olvasó nem nagyon tudja, hogy milyen személyiség az adott karakter..Pl. A 4."napon" Harry már meg is csókolja Jenny-t. De senki sem tudja miért..Lehet, hogy mert haldoklik és azt gondolta "legalább adjuk meg a módját", de lehet, hogy mert vonzódik hozzá..
10/8

Összesen : 30/ 24

Remélem megfogadod a tanácsaimat, hisz ezért kértél kritikát (vagy nem). Kérlek téged iratkozz fel a blogunkra, nagyon jól esne, valamint írd le véleményed kommiban! :)
xoxo Regina

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése