2013. július 14., vasárnap

7. Kritika : Sorstalanság

A blog megtekintéséhez katt.

Kinézet : A fejléced szép, sokatmondó. Tetszik. Sok fejlécnél az, hogy fekete-fehér, elrontja az összhatást, de ennél nem így van. Kiemelted a történetedből a Főszereplőket és azokat tetted/kérted bele. Ügyes..Nem tudom ki csinálta, de elismerésem! Az egyedüli, ami nem nagyon passzol oda, az a szöveg a jobb oldalon. Tudom, hogy ez a leírás helyett van, de szerintem nem a fejlécre kellene raknod..A háttér szép (itt a virágmintásra gondolok), illik a bloghoz. Furcsa helyzetben vagyok, hisz általában azt szoktam kérni az íróktól, hogy szélesítsék a blogjukat, de itt azt kell kérnem, hogy egy picit kicsinyítsd! Így jobban fog látszani a virágod háttér és szebb lesz az összhatás! A modulok rendben vannak, a Trailert kiemelném, mert jó, hogy van! Mostanság egyre több blogon látom és ez jó jel..Hiszem pár percben elmondja a blog történetét, felkeltve ezzel az éppen arra tévedő, kíváncsi olvasót.

10/9

Helyesírás : Nem sok hibát találtam. Annyit még megjegyeznék, hogy a vesszők után mindig szóközt kell tenni! Ezt te egész szépen be is tartottad, de nem mindenhol. Erre kérlek, figyelj a továbbiakban!

10/9

Történet : Ez a blog egy fanfiction, méghozzá a Vámpírnaplóké, de mégis saját történet. Ez az ami megfogott benne! Hiszen csak a szereplők ugyanazok, de a szerepük eltér a sorozattól. A Klaroline párosról írsz, (amit jómagam is kedvelek, hisz róluk szól az én blogom is) de nem úgy ahogy megszokhattuk. Másképp találkoznak és az ember azt gondolná, hogy csipp-csupp egymásba szeretnek, de ez nem nálad nem így van! (Ezt példázza az 5.fejezet is).Végre egy blog, ahol nem így van, hisz így lesz min izgulnia az olvasóknak.Amit még hozzátennék, hogy lehetnének sokkal hosszabbak a fejezetez, mert így hamar vége lesz és elmúlik a varázsa..

10/8

Összesen : 30/2

Írótársaim nevében is köszönöm, hogy kértél tőlünk kritikát! Remélem nem bántottalak meg, csak őszinte voltam ;) Biztatlak arra, hogy folytasd a blogot, mert ha megfogadod a tanácsaimat, akkor szuper kis blog lehet a továbbiakban! (Örülnénk neki, ha feliratkoznál, sokat jelentene!)
                                                                                                 xoxo
                                                                                                                          Regina

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése