2014. július 15., kedd


54. Kritika: A szívem örökké veled tart

Halihó földlakók!
Megérkeztem a második kritikámmal is. Gondoltam mielőtt belefogok leírok néhány számomra fontos észrevételt.
1. Véleményem szerint, ha a Rendelésekhez írtok nyugodt szívvel odabiggyeszthetitek azt is, hogy melyik kritikaíró tollából szeretnétek látni a véleményt, mert így nekünk is sokkal könnyebb később beosztani az elolvasandó és véleményezendő oldalakat.
2. Szerintem nem törne le a kezetek, ha egy-egy kritika után odaböknétek pár sorban egy köszönetet, amiért fáradoztunk a blogod olvasásával. (Igen jó kritikaírók mellett tanulok, szóval igenis megérdemlik a lányok.)
3. Ha úgy tartja kedvetek, akkor tőlem e-mailen is kérhettek kritikát: csikosreka005@gmail.com

A blog megtekintéséért katt.


Kinézet:
Szép a fejléc, de valami miatt mégsem tetszik. Talán túl sok dologra kell egyszerre koncentrálnom vagy a felül lévő lány húzza furcsán az orrát... komolyan nem tudom megmondani. Az oldalak elrendezése legyen vagy függőleges vagy töltse ki az egész lapot, mert így nem szép. Modulok nincsenek. Hidd el, elférne ott egy chat, egy feliratkozási modul, sőt akár egy pársoros bemutatás is a blogról. A bejegyzéseknek és magának az oldalnak a háttere nem igazán passzol, de ami a leginkább bántja a szememet az a betűtípus, amit használsz. Egyszerűen nem lehet normálisan olvasni.
10/ 5

Helyesírás:
Van néhány elgépelés és pár helyen túl sok kötőszót használsz. Írhatnál rövidebb mondatokat, mert nekem néhányat többször újra kellett olvasnom, annak ellenére, hogy az Odüsszeián is nagyobb nehézségek nélkül átküzdöttem magam… ezeken kívül nem rossz.
Viszont miért kell újra leírnom, hogy szeressétek a magyar nyelvet és ne rövidítsétek meg a szavakat és ne is kreáljatok újakat. Vagy tényleg létezik olyan szó, hogy "szvegjólópáwa"?
10/ 8.5

Történet:
Egy rövid fejezet van, amiből semmit nem tudunk meg. 
1. Nem tudom, hogy hol vagy mikor játszódik a történet.
2. Nem ismerek meg egyetlen egy szereplőt sem.
3. Milyen kategóriában akarnál írni?
- Krimi? Nagyon nem.
- Tragédia? Amit láttam, az alapján el tudnálak képzelni, mint egy éjszakai pillangót, aki röhög az amerikai elnök röhögésén. Szóval még inkább nem.
- Dráma? Az, hogy berepedt az iPhone-od és apuci nem akarja megjavíttatni, nem számít annak.
- Komédia? Inkább paródia...
- Fanfiction? Kétlem, de nem ítélnélek el.
- Romantikus, csöpögős lötty? Akár… jön a szőke herceg, aki beleszeret a cselédlányba és boldogan élnek, amíg meg nem halnak. (Csak úgy halkan megjegyzem, hogy ez a világon a legnagyobb SABLON.)
4. Fogalmam sincs, hogy valójában mit is olvasok.
Egy tizenkét éves gondolatainak kivetülését vagy valakinek egyszerűen szófosása (bocsánat a kifejezésért) volt? Nehéz döntés, de egyszerűen nem tudom kiválasztani a győztest.
10/ 2 (csak, hogy lásd jószívűségemet és, mert megfogott a fejlécen szereplő cím. Valamint adok neked egy esélyt igen csak sok szódával keverve.)

Összesen: 30/ 15.5

Sajnálom, ha megbántottalak. Nem állt szándékomban csak teljesen őszintén kifejteni a véleményemet és ezt papírra, ez esetben monitorra is vetni. Őszinte bocsánat az esetleges nyers hangvételért, igazi hangulatember vagyok...

xoxo,
Réka

P.S.: remélem nincs sok helyesírási hiba, elgépelés és minden mondat érthető. Már kicsit kótyagos vagyok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése