2013. november 1., péntek

# Blogverseny - eredményhirdetés (romantikus)

Sziasztok! Mielőtt kihirdetnénk az utolsó kategória győzteseit. Így virtuálisan is mindenkit arra szeretnék kérni, hogy tartson egy perc néma csendet minden elhunyt szerettéért és mások szeretteiért is, hiszen mégis csak "Minden szentek" van ma.























Meghoztuk az utolsó kategória nyerteseit. Nyolc jelentkező volt itt, de sajnálatos módon két blog megszűnt létezni, így maradtak hatan ebben a kategóriában, ezért itt a többivel ellentétben a dobogósok mellett még emléklapokat is kiosztunk. Ez a kategória volt a legmegosztóbb, egymást győzködtük érvekkel, hogy kik is kerüljenek a képzeletbeli dobogó második és harmadik fokára (hogy ki legyen az első helyezett abban  teljes mértékben egyet értettünk), de végül megszülettek az eredmények. Az értékelésnél most is a fő szempont a történet volt, de ismét csak figyelembe vettük a helyesírást és a kinézetet is, és ezek összessége adták ki a végső helyezéseket.
Arra kérném a nyerteseket, hogy majd kommentben írják meg kiről/kikről kérik a gif-eket és az első helyezett legyen olyan szíves és a gifek mellett írja meg milyen képet kér, illetve az e-mail címét is adja meg, hogy hova küldjük a nyereményeket (ezt megteheti e-mailban is attól függően, hogy melyik szerkesztőnktől kéri a képét ;)). De nem akarjuk húzni az időt, már biztos kíváncsiak vagytok az eredményekre, úgyhogy akkor lásuk is őket.
Először azokat említjük meg, akik lecsúsztak a dobogó fokairól, de ők se csüggedjenek, nekik is készítettünk emléklapot. Az ő történetük is nagyon jó volt, csak sajnos nem lehet mindenki dobogós.
Emléklapban részesül:




























Nagy- nagy gratulációt nekik, és további sok sikert a bloggolásban.


A virtuális dobogónk legalsó fokára léphet fel, azaz a harmadik helyezett lett vagyis a "A favoritunk!" címet kiérdemelte. Nagy tapsot neki, tényleg megérdemelte! Gratulálunk!






















Második helyezett azaz "A legérdekesebb blog!" címet kiérdemelte. Még nagyobb "virtuális" tapsot neki! Gratulálunk!






















éééés......



nem utolsó sorban......




**dobpergés**



Az első helyezett lett azaz "A blogvilág legjobb blogja!" címet teljes mértékben kiérdemelte. Nagyon nagy tapsot és ujjongást *fütyülés* neki! Gratulálunk!

2 megjegyzés:

  1. Sziasztok!
    Nagyon szépen köszönöm a díjat, ezzel most nagyon feldobtatok :)
    A gif-et Ashley Greene-ről és Kellan Lutz-ról szeretném kérni, az e-mail címem v.leila1996@gmail.com
    Előre is köszi :))

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok! :)
    nagyon szépen köszönöm az első helyezést!! :) Ez tényleg nagyon feldobta a mai napomat, mert erre nem számítottam! :)
    A gif-et Eric Saade-ról és a sztori főszereplőjéről, Alexander Rybakról kérném. :)
    Email címem: franciska1998@gmail.com :)

    VálaszTörlés