2013. november 5., kedd

31. Kritika: Secret bring us closer

A blog megtekintéséhez katt.

Kinézet: A fejléced tetszik, és a háttér is illik hozzá valamennyire, de csak a lila szín miatt. Esetleg kereshetnél egy jobban a fejléchez illő hátteret, amiben több a lila mert a fejlécedben is az a dominánsabb és kevesebb a bézs szín.  Ami nem igazán nyerte el tetszésemet, az a betűnek a mérete. Túl nagy az oldal szélességéhez képest. Vagy a betűket kellene kisebbíteni, vagy az oldal szélességét növelni, illetve az oldalmodul is lehetne keskenyebb. Ami még zavar, az a nagy rés a bekezdések között. Ha worban csinálod, ajánlanám hogy formázd előtte (12-es betűméret, Times New Roman, másfelese sorköz, sorkizárt, és szedd ki a távolságot az enteres leütések közül). Szerintem ezekkel a változtatásokkal sokkal jobban nézne ki,de a te blogod, én csak a véleményemet írtam le. Ami pedig a szereplők oldalt illeti, ott a képeket átállíthatnád közepes méretre, mert így elég furán mutat, hogy azok olyan kicsik.

10/8

Helyesírás: Nagyon sok az elírás, van ahol kifelejtesz betűket, van ahol pluszba teszel, vagy egyszerűen csak elírod őket. Azt ajánlom, hogy valakivel nézesd át. Azért fejlődtél az első pár bejegyzések óta, amikor is előszeretettel használtad a hármas pontokat (...), illetve a kettes pontokat (..), amiknek a folytonos használata értelmetlen. Szerencsére ezekből egyre kevesebbet kezdtél el használni Az és előtt pedig legtöbbször kell vessző, csak akkor nem ha felsorolás van.

10/7

Történet: Nagyon magával ragadott, nem untatott, sőt inkább lekötött a történet. Egyedi nagyon, nem sok ilyennel találkoztam az biztos, meg is adnám rá a 10 pontot ha nem lennének benne logikai összefüggéstelenségi hibák. Az ilyen például, amikor vasárnap bulizni mennek, sokat isznak, mégis mindenki nyolckor már egyetemen van, Natalie-n meg meg sem látszik, hogy hajnali fél 3 kor feküdt le, semmi reggeli fejfájás, ilyesmi. Erre figyelj, hogy ha este bulizott, akkor reggel úgy is ébredjen, másnaposon, ha már annyit ivott. Egy másik dolog szintén a bulival kapcsolatos, ha a másik barátnője be is szívott, amit úgy írtál, hogy lehetséges, akkor mégis hogy tudtak stabilan az asztalon táncolni? Lehet nincs igazam, de nagyon úgy tűnik, hogy az ilyenben nincs tapasztalod, ezért nem is tudod olyan hitelesen megírni az ilyen részleteket. A másik dolog még az egyetem, szerintem még te suliba jársz, ezért ezt sem tudod pontosan ábrázolni. Ezzel nem akarlak megbántani, csupán így vélekedek róla. Még eszembe jutott egy hiba, amikor Matt ment Natalie-hoz, először azt írtad, hogy már megengedte a vizet, utána, pedig, hogy most megy megengedni. Azt tanácsolom neked, hogy mikor nagyon sok időd lesz, vagy unatkozol olvasgasd át a részeket. Ezek miatt kapsz végül annyi pontot, amennyit mindjárt fogsz látni.

10/8

Összesen: 30/23

Remélem nem sértődsz meg a kritika miatt, csak nekünk a fő jelzőnk az őszinteség. Tényleg szívesven adtam volna 30 pontot, mert a történeted igazán remek, és megérdemelnéd, de akkor nem lenne benne semmi építő jelleg, mivel a hibák ugyanúgy meglennének, és figyelnél fel rájuk

xoxo,
Hennie S.

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen a kritikát próbálom javítani a hibákat:))

    VálaszTörlés
  2. Kaphatok egy kritikát? http://repuljmagasra.blogspot.com/

    VálaszTörlés