2013. november 1., péntek

30. Kritika: Pokoli tűz

A blog megtekintéséhez katt.

Kinézet: A fejléc tetszik, bár kissé külön állóvá válik a szereplők és a háttér közötti átmenet nélkül, de amúgy nagyon tetszik. Illik hozzá a háttér az úgy tényleg jó. Az oldalak jók tényleg jól megoldottad őket, abban semmi kivetnivaló sincs. Viszont a modulokon lenne mit javítani legalábbis szerintem. Először is kellene egy rövid leírása a történetnek, aztán a rendszeres olvasók modul jöhet, majd be kellene szerezned egy chat ablakot... utána pedig a blogarchívum és a magadról című modul. Ennyi változtatást ajánlok neked! ;)

10/8

Helyesírás: Ha egy gondolatot befejezel és utána újat kezdesz azt is nagybetűvel kell kezdened, hiába ugyan ahhoz a gondolathoz vagy embernek a mondandójához tartozik. A fejezeteid eléggé rövidek remélem, majd kibővíted őket, mert így szerintem elvesztik a mondandójukat, legyen több mondanivalód! Mielőtt felrakod a részeket légyszíves nézd át, mert van egy pár helyesírási hibád!

10/6

Történet: A történetet illetően csak annyit tudok mondani, hogy egyedi és érdekes. Kissé egy tinis dolognak tűnik fűszerezve ezzel a pokol mizériával. Remélem még több mindent elmondasz majd erről a pokol dologról, mivel így még nagyon zavaros az egész sztori. Remélem nem csinálsz belőle egy sablon sztorit, akkor biztos, hogy lesz egy csomó feliratkozód! Tényleg az eddigiekhez csak gratulálni tudok és kitartást, mert lesz egy pár ember, akinek nem fog tetszeni ez az egész. De tényleg ne add fel, mert megéri folytatni! Igaz az írói stílusod még kiforratlan, de majd úgy is fejlődni fogsz, ha megfogadod a tanácsaimat.

10/8

Összesen: 30/ 22

Remélem nem bántottalak meg, hiszen te kérted a kritikát. Remélem segítettem vele és lesznek változások persze csak akkor ha te is jónak látod.
xoxo

1 megjegyzés: