2013. november 1., péntek

28. Kritika: My life is amazing!

A blog megtekintéséhez katt.

Kinézet: Ami a kinézetet illeti, valami szörnyű! Bocsi, hogy ezt mondom, de egyszerűen annyira borzasztó, hogy az már fáj. A fejléc jó lenne, ha nem olvadna egybe ennyire a háttérrel teljesen összefolyik a kettő és ettől elveszti a varázsát. Valahogy a fejlécben lévő fekete rész egyáltalán nem illik hozzá. Az oldalakkal semmi baj sincs az úgy tökéletes, ahogy van. A modulokkal kapcsolatban van egy pár mondandóm, ami lehet, hogy nem fog tetszeni. Először is kellene egy olyan modul legelőre, hogy "Történet röviden" vagy valami ilyesmi, bár szerintem a Prológus teljesen megfelelő erre a célra. Utána be kellene szerezned egy Chat ablakot, majd a rendszeres olvasók modul. Aztán jöhet a blogarchívum és te magad. Esetleg kérhetnél a blogunktól egy design átalakítást vagy új fejlécet.

10/8

Helyesírás: Ami a helyesírást illeti a mondatokkal eléggé gond van! Ha valaki beszél utána írásjelet kell rakni majd egy szóköz és utána raksz gondolat jelet megint. Ezeket légyszíves javítsd ki, mert minden bejegyzésednél probléma. Szerintem olvass más blogokat persze olyanokat, amik helyesírásilag rendben vannak.

10/3

Történet: Ami a történetet illeti csak egy szörnyű timi melodráma, legalábbis első olvasásra úgy tűnik. Van egy olyan érzésem, hogy te olvastad a Szent Johanna Gimi-t és eléggé a kedvenceid közé tartozik, ha nem bocsi tévedtem! Na mindegy nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a történetednek nincs semmi komolyabb mondanivalója, ami nagy baj. Ennyi erővel csak magadnak írogass és ne rontsd ezzel még jobban a társadalom így is zombivá alakuló részeit és embereit. Szerintem inkább olvass több olyan könyvet aminek van mondanivalója és addig viszont csak magadnak írjad a történeted. Van mit javítanod rajta az egyszer biztos!

10/5

Összesen: 30/ 16

Remélem nem bántottalak meg, hiszen te kérted a kritikát és ahogy azt a blogunk címéből is láthatod, mi csak őszintén írjuk meg a véleményünket. Remélem segítettem vele és lesznek változások persze csak akkor ha te is jónak látod.
xoxo

1 megjegyzés:

  1. Köszönöm a kritikát, s nem bántottál meg. Van, amivel nem értek egyet, de elgondolkodom azért rajta. Amivel leginkább nem értek egyet, az az, amit a helyesírásról írtál. Ha valaki beszél minden mondata után írásjel van, s azután szóköz, majd csak azután kötőjel, mely után ismét szóköz, s csak azután írom a többit. S igen, olvastam a Szent Johanna Gimi-t, (eddig csak az első 2 részét), s abban igazad van, hogy a történetnek nincs mondanivalója, de ezen megpróbálok változtatni.
    Még egyszer köszönöm a kritikát.

    VálaszTörlés