2013. november 29., péntek

34. Kritika: The Secret

Megtekintésért katt

Kinézet:Azt tudom mondani, hogy a blogodra ráférne egy dizájncsere, amit ha igényelsz tudok is vállalni, illetve egy fejléc is kellene a blogodnak, ami jobban tükrözi a történetet. Azt tudsz tőlem illetve Victoria Wolf-tól is rendelni. De akkor leírom, hogy mi az ami nem tetszik. Felesleges két modulsáv, mert elveszi a helyett és nem is mutat olyan jól. A hátter alig látszik. Csinálhatnál egy szereplői oldalt is, mert csak az első bejegyzésben mutatod meg a főszereplőket, és csak őket tünteted fel. Láttam rég volt bejegyzés, de ha akarod folytatni a történetet, én szívesen segítek neked a kinézetbe, és másban is ha kell, csak írj egy e-mailt.

 10/5

Helyesírás: Nem írsz helytelenül, csak gyakran elhagyod a vesszőket, és néha nem teszel szóközt  mikor új mondatot kezdesz. Van benne pár elgépelés, ezért ajánlom, hogy nézd át, vagy nézesd át valakivel, mielőtt közzéteszed.

10/8,5

Történet: Az alap történet nagyon jó lenne, van benne egyediség, viszont több az olyan dolog, amire figyelned kellene. Ha a történetet folytatni szeretnéd, azt tudnám tanácsolni, hogy írd újra, mert kár lenne, ha egy ilyen jó alap ötlet kárba veszne, viszont ez így nem a legjobb, ahogy most meg van írva. Fura, hogy egy tizedikes lány ennyire szabadra van engedve. Értem ez alatt, hogy az anyja, meg a testvére normálisnak tartja a viselkedést, azt amit abban a másfél hónapban csinál. Ez a szabadjára engedés abban nyílvánul meg a legjobban, hogy akkor megy el, akkor jön meg, és azzal találkozik akivel csak akar. Azért ez egy kiskorunál nem megszokott, főleg nem abban az esetben, ha új városba költöznek. Ezt a tíz fejezetet legalább még öttel ki lehetne bőviteni, úgy hogy mindent jobban részletezel. Több hangsúlyt fektethetnél arra, hogy minden mozzanatot kifejts, és hidd el nem lenne unalmas, mert az olvasót van amikor érdekli a részletezés, főleg egy ilyen történet esetén (engem biztos). Ami nagyon nem tetszett benne az-az, hogy képes szenvedni másfél hónapot olyan személy miatt, akivel csak pár napja találkozott, illetve mikor kibékülnek, egyből szerelmesek. Ez nagyon irreális. Azt tanácsolom, hogy gondold át a történetet, és szerintem ezzel az alapsztorival kezd el újra írni. Ha kell én segítek neked bármiben.

10/6

Összesen: 30/19,5

Remélem nem bántottalak meg semmivel. A kritikát próbáltam építően megírni, hogy azzal segítsem a további munkádat.

Xoxo,
Hennie S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése