2013. november 24., vasárnap

33. Kritika: Történetek

A blog megtekintéséhez katt.

Kinézet: Ami a kinézetet illeti mindenképpen ajánlok neked egy design átalakítást, amit Hennie-t nyugodtan kérhetsz vagy akár tőlem is! A háttér egy szimpla képnek teljesen jó és cuki, de blog háttérnek valami förtelem. Már bocsi! A fejléc semmit mondó és bazi nagy ezzel elrontva az egész blogot! Az oldalakról és a modulokról pár szóban! Az oldalakkal semmi problémám sem lenne, ha nem raknád mindegyik neve mögé azt a smiley-t, nem kell az oda! Úgy néz ki, mintha egy 10 éves írná a blogot! A blogjaim oldal nem kell maximum rakd ki egy modulba alulra valahova. Jöjjenek a modulok. Nagyon tetszik, hogy egy kis bemutatkozó szöveggel kezdtél, amit a legtöbb blogger-nek amúgy is ajánlani szoktam. Csak azt a smiley-t hagyd már el légyszi! Következő modulnak egy chat-ablakot kellene betenned, ahova tudnak írni és cseréket kérni tőled nem is beszélve a kritikákkal kapcsolatban. Így sajnálatos módon kommentben kell mindenkinek bele érve engem is írni. Utána jöhet a feliratkozók modul majd rólad/rólatok. Feleslegesnek tartom a fordítót, látogatók modult, azért is, mert a külföldiek nem fogják lefordítani a blogot, a magyarok számára pedig zavaró lehet. A látogatók modul, pedig azért felesleges, mert te magad látod hányan kattintottak rá a blogodra. Végül utolsó sorban jöhetnek a cserék! Még mielőtt el nem felejtem a zene ablakról is szeretnék beszélni jó, hogy raktál be zenét, de ne egyből induljon, mert van aki nem szeret zenét hallgatni olvasás közben!

10/6

Helyesírás: Rövid tő mondatokban írsz, ami nem olyan jó ha nem kevered őket összetett mondatokkal, így darabosnak tűnik az egész és elveszti a varázsát. Egy-egy történetben nagyon sok a szóismétlés ezt javítanod kellene fogalmazz kissé árnyaltabban.

10/8

Történet(ek): Először is hú, nem is tudom mit írhatnék, sosem volt dolgom még ilyen bloggal, ezért kissé meglepődtem. Mivel kisebb történeteket írsz le ezért nem lehet egy egyedülálló egységként bírálni csak kisebb szösszenetekben, amitől ez a része az írásnak nehéz. Tetszik, hogy a történetek elejét egy-egy képpel kezded, ami kapcsolódik a "történetekhez". Erről jut eszembe én a helyedben nem történeteknek írnám, hanem novelláknak vagy gondolatoknak vagy vallomásoknak! Külön nem tudom részekre szedni a te kis történeteidet, csak azt tudom írni van mit fejlődnöd az írás terén mivel nincs teljesen kialakított írói stílusod, ami néhol nagyon nagy baj! Szerintem inkább olyan az egész, mint egy memoár vagyis ahhoz hasonló valami, semmiképpen sem történetek! A legnagyobb problémám, hogy nem tudom hány pontot adjak, mert személy szerint tetszettek a kis szösszeneteid, de nem is olyan, amibe az ember bele felejtkezne!

10/8

Összesen: 30/22

Remélem nem sértettelek meg és tudsz rajta javítani bármit azokból, amit leírtam és tanácsoltam neked!

xoxo

1 megjegyzés:

  1. Szia! Chatet nem tudom, hogyan tudok kirakni, és használni sem tudom, hogyan kell... :/ A smiley-kat leszedem, mert tényleg nem valami jó... Ami a hátteret illeti, azt nem változtatom meg, mert nekem teszik, de azért köszi. :) Az írásomon még javítok, ezek a kis történetek a "gyakorlásaim". :) Nagyon szépen köszönöm, és próbálok mindent figyelembe venni. :)

    VálaszTörlés