2014. november 1., szombat

66. Kritika: Your music is my reason for everything

Jó estét minden céltalan és céllal idetévedtnek!
Bár MÉG MINDIG van egy olyan kis feliratos menüpontunk, hogy RENDELÉSEK - ez a kérés chatben érkezett. Eredetileg szabályzatunkkal ütközik, hogy onnan nem fogadunk el semmit [esetleges felvétések, mint pl valamilyen gifeket hozzunk, vagy ilyesmik], de rákattintva a linkre, megfogott. Ilyen bloggal nem találkozunk minden sarkon.


Blog megnyitásáért KATT

Kinézet.
Látom jobb oldalt, rögtön köszönetet mondasz az oldalaknak illetve a szerkesztőnek, ami becsülendő. Azt is olvastam, hogy a design saját.[Ezt azért fontos megemlítenem, mert aki ilyen design-t össze tud hozni, az gondos, odafigyelő és van ízlése. Ergo csak nem egy összecsapott, minősíthetetlen irománnyal áll elő.] A kevesebb néha több, és ez a fejlécnél is érvényesül. Mint azt a rövid leírásban olvashatjuk [illetve a blog címe is utal erre] zenével kapcsolatos a történet - és ez a fejlécen is szépen átjön. Mint egy kritikaírónak, kötelességem részletesen átnéznem a fejlécet [is], és így szembetűnt, hogy Nick inge kékről át van színezve [nyakánál az árnyalat látszik]. Ezen kívül más kötözködnivalóm nincs a fejlécben. Az online- és népességszámlálót én levenném [igen, erre én allergiás vagyok: nem szeretem, ha nézettség alapján ítélnek meg egy blogot]
Szerintem az archivum sem kell oda, ha csinálsz egy külön Chapters menüpontot. A chatet és a feliratkozókat kicserélném. Igazából ezek csak kis dolgok, az egyetlen nagy viszont: BETŰMÉRET!
Sürgősen változtasd meg, mert a sorköz szűke, és a betűméret aprósága miatt annyira koncentrálnom kellett olvasás közben, hogy azt hittem úgy maradnak a szemeim.
A zenelejátszó nem indul el magától, ami jó pont.
10/8 - betűméret :(

Történet
Mivel csak prológus van, másról nem tudok mondani véleményt. Szépen összeszedett, jól megírt kezdés. Épp úgy, ahogy egy prológnak lennie kell, hisz az utolsó mondat tökéletes befejezés. Nem tudok hosszabb, kifejtősebb véleménnyel szolgálni, mert nincs mit ragozni. Ami jól van megírva, kellőképp tagolva, és nem agyoncicomázva, abba nincs miért belekötni.
Azt pontosan nem tudom, hogy te minek nevezed, de minden bizonnyal ez egy Jonas fanfiction, ugye? [vagy Nick Jonas ff?]
10/10

Helyesírás.
Tipikus hiba [ne vedd magadra, sokak beleesnek]: elütés. "Fejkeményeink"
Kérlek. Írd ki betűvel a számokat!
Most ehhez a ponthoz sorolom [másik dolog, amire allergiás vagyok]: a szettek. Szóval...
Ha már egyszer leülsz, és elkezdessz pötyögni, akkor légyszíves vedd a fáradságot, és használod azt a dolgot, hogy  LEÍRÁS.
Nem tudom, hogy most elgépelés, vagy nem, de a "mellettünk" az kettő darab L
10/9 - figyelj az elütésekre, és kérlek: számok betűvel, valamint ruha leírások.

Összesen: 30/27

Ui.: Köszönöm, hogy megszeretteted velem Nick - Chains c, számát és visszahoztad egy "régi részem" az Invisible-lel :).


Miss D.

1 megjegyzés:

  1. Elsősorban, köszönöm a kép fölötti utolsó mondatot!
    Másodszor, ismét köszönöm a kritikát, igyekszem az összes említett hibámat kijavítani.
    (És, igazán nincs mit. :D)

    Ölel, Chrissy S. <-- Változott a nevem. :)

    VálaszTörlés