2014. augusztus 11., hétfő



#Cikkajánló - Hogyan (ne) blogolj

Sziasztok! Most egy ajánlóval érkeztem, a címből pedig kiderül, hogy miről is lenne szó.
Sajnos a blogger világban manapság nagyon elterjedtek a sablonos blogok és az olyanok, amik csak azért jöttek létre, mert másnak az sok feliratkozót hozott. Véleményem van a témával kapcsolatban, de szinte ugyan az, amiket előttem már pár bloggerina megírt. Azért azt én is leírom, hogy felesleges csak azért design blogot nyitni, mert (jó esetben) tudunk szerkeszteni, mivel ha valaki tényleg ért hozzá, a meglévő design blogok úgyis felveszik, ha szükségük van emberre, addig csak türelemmel ki kell várni, míg erre lehetőség adódik, ami általában pár napot, ha igénybe vesz, de könyörgöm, ne kezdjen már el mindenki design blogot csinálni, főleg akkor nem, ha a szerkesztési tudása ott kimerül, hogy rádob pár interneten talált png-t egy más ember által elkészített alapra. Ez így szánalmas, ahogy az is, hogy a fiatal írópalánták nem bírják elfogadni a negatív építő kritikát, hiába borzalmas az amit írnak. Amúgy ha már itt tartok megjegyezném, hogy nemsokára egy új dolgot fogunk megjeleníteni a blogon, ami a kezdők írók számára nyújt majd segítséget, de a részletekről csak később.
Kissé eltértem az ajánlótól, ami lényegében abból állna, hogy belinkelem a három bloggerina cikkét, ami részletesen kifejti, pontokba szedi, hogy milyen (ne) legyél, ha jó blogger akarsz lenni. Itt találhatjátok Fruzsi, Rea, és Edda és Corrine W. bejegyzéseit a témával kapcsolatban, amiket tényleg érdemes elolvasni, mert amellett, hogy humorosan vannak megfogalmazva, nagyon jellemző dolgokat írnak le.
Jó olvasást kívánok!

xoxo, 
Hallie Sanford

4 megjegyzés:

  1. Nincs mit. :D Az ilyen bejegyzéseket ajánlani kell, hogy minnél több bloggerhez eljusson.

    VálaszTörlés
  2. Köszi a megjelölést! :) Mint megírtam a héten videó is érkezik hozzá... HA érdekel, majd belinkelem, hogy ne maradj le róla! :)

    Köszönettel: az LMBR csapata

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm, hogy megemlítettél!:)

    VálaszTörlés