2013. december 25., szerda

39. Kritika: The vampire girl

A blog megtekintéséért katt.

Kinézet: Első ránézésre tetszik. A háttér jó, és illik a fejléchez is, mégis van pár dolog, amin a helyedben változtatnék. Az egyik ilyen, hogy felesleges felülre kirakd az oldalakat, mivel csak kettő van, ezért elég lenne, ha oldalra tennéd ki a modulsávba. A másik, hogy a fejléc kisebb valamivel, mint amilyennek kellene lennie, azt az elrendezés menüben meg tudod változtatni, csak be kell állítani, hogy a blog méretéhez igazítsa. Szerintem elég lenne egy modul is, mivel kevés dolog van kitéve, és a két oldali felesleges. Ajánlom még, hogy tegyél chatet, de azt nem muszáj, csak azzal jobb.

10/8

Helyesírás: Az eddigi fejezetekből az tűnik ki, hogy helyesen írsz, csak két helyt láttam gépelési hibát, amiket biztos te is észreveszel ha újraolvasod.

10/10

Történet: Nekem nem  igazán nyerte el a tetszésemet. Ajánlanám, hogy részletezz többet, és ha így akarod folytatni párbeszédek nélkül, akkor vigyél bele valami fantáziát, mert így unalmas. A fejezetek nagyon rövidek, amit két fejezetbe írtál azt lehetett volna egybe is, de még akkor is rövidek lennének. A fejezetek  hosszát azért lenne érdemes növeld, hogy jobban lekösse az olvasó figyelmét, mert így például engem nem fogott meg. Maga a történet is érdekes eddig (nem jó értelemben), az hogy valakit kövessenek csak mert lát benne valamit, nem egészen reális, még akkor sem, ha a történet egy vámpírról szól. Az látszik, hogy lenne tehetséged az íráshoz, csak használd ki, mert ez így kevés egy jó történethez.

10/5

Összesen: 30/23

Remélem nem bántottalak meg a kritikával, de te kértél tőlünk, blogunk mottója pedig az őszinteség. Ha kell valamiben segítség vagy tanács írj nyugodtan.

xoxo,
Hennie S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése