2013. december 15., vasárnap

37. Kritika: You

A blog megtekintéséért katt.

Kinézet: A fejléc nem igazán nyerte el tetszésemet, túl világos a háttere, és ehhez képest a szereplők túl erőteljesek rajta. A kép se tetszik a szereplőkről, szerintem van róluk jobb kép is. Mivel írtad, hogy te csinálod, azt ajánlom, hogy készíts egy újat, vagy készíttess egyet. Az oldalakat tehetnéd a modulsávba, mivel kevés van belőle, így nem ér teljesen végig. A kinézet alapjában tetszik, egyszerű, de mégis ez jól mutat, és a képek kissé feldobják.

 10/8

Helyesírás: Nagyon sok a szóismétlés, az elején nem használtál szóközt  az írásjelek előtt, és a gondolatjelek utáni részt nagy betűvel írtad, amit kicsivel kellene. Ahol számok vannak, azokat betűvel ajánlatos írnod, mert történetek esetén, vagy bármilyen olyan szövegnél, ami nem chatelés, vagy baráti email, kiírjuk, és kevésbé használunk rövidítéseket is. A Los Angelest, mindig L.A.-nak írtad, de ennek is a teljes alakját kellene használd.

10/6

Történet: Nem nyerte el tetszésemet. A történet érdekes lenne, és ebben is látok fantáziát, de a fogalmazásmódod nem éppen a legjobb. Túl egyszerű, sok tőmondatot használsz, és az egész olyan listaszerű. Használhatnál több leírást, szép kerek mondatokat, és ami a legfontosabb, ne siess az eseményekkel. Ami fura, hogy ha olyan jó barátok, miért nem beszélnek egymással az úton? Azért nem túl udvarias dolog zenét hallgatni, miközben egy baráttal vagy az autóban, de ez már saját vélemény. A bejegyzések hosszúsága jó, és tényleg ki lehetne ebből hozni valami újszerűt, csak több időt kellene ráfordíts.

10/6

Összesen: 30/20

Remélem nem bántottalak meg a véleményemmel, de te kértél kritikát, én csak őszinte voltam. Most is próbáltam építő jellegűen megírni. Ha segítségre van szükséged, írj nyugodtan.

xoxo, 
Hennie S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése