2014. január 30., csütörtök

43. Kritika: A hírnév

A blog megtekintéséért katt!

Kinézet:  Nem a kedvencem a rózsaszín, de ettől eltekintve a kinézet nagyon szép. Nem tudok semmibe se belekötni, mivel minden összhangba van, és a te kinézetedre nagyon igaz, hogy a kevesebb néha több. A fejléc is tetszik, bár a kivágásba van néhány kifogásolni valóm, de az összhang jó.

10/10

Helyesírás: Csak vesszőhibákat találtam, mást nem vettem észre. Az és előtt nem tetted ki a vesszőket, de ha csak nem felsorolásban használod az és-t, előtte mindig vessző van.

10/9

Történet: Az írói előszóban ezt a részt kétszer írtad le: "A történet egy Crystal Diamond nevű lányról szól. Ismert popsztár, már gyerekkorában is követte az életét a média. Mint a legtöbb gyereksztár, ő is alkohol és drogfüggő", az egyiket töröld ki, mert elég zavaró. A fogalmazásmódod egész jó, csak valahogy engem annyira nem köt le a történet. Részletezhetnél még többet, de a karakter jellemét jól visszaadja az írásmódod. Ami furcsa benne, hogy drogozik, amit senki nem tud. Véleményem szerint aki függő, azon látszanak valamilyen jelek, és kétlem, hogy senki nem venné észre. Ha így a közepénél kezdted, akkor kellett volt egy bevezető, ahol jobban részletezed a dolgokat, és minden megtudható a főszereplő életéről, de ha ezt később beleszövöd, úgy is jó. Nem értettem még Crystál kitörését, hogy most akkor minek kezdett el sírni? Semmi jelét nem adtad a karakternek, hogy kiborulni készül, vagy lenne rá oka, ez itt kissé érthetetlen volt számomra. Amúgy összességében nem rossz, lehet több fejezet után még jobb fog lenni.

10/8

Összesen: 30/27

Remélem nem bántottalak meg a kritikámmal, próbáltam építő jellegűen megírni.

xoxo, 
Hallie Sanford

1 megjegyzés: