2013. október 30., szerda

# Blogverseny - eredményhirdetés (krimi)

Sziasztok!  Meghoztuk a következő kategória nyerteseit. Három jelentkező volt itt, de sajnálatos módon az egyik blog megszűnt létezni, így maradtak ketten ebben a kategóriában, ezért csak elsőt és második helyezettet tudunk hirdetni!.Azt el kell mondanunk, hogy értékelésnél a fő szempont a történet volt, de azért figyelembe vettük a helyesírást és a kinézetet is, így születettek meg végül az eredmények. Arra kérném a nyerteseket, hogy majd kommentben írják meg kiről/kikről kérik a gif-eket és az első helyezett legyen olyan szíves és a gifek mellett írja meg milyen képet kér (ezt megteheti e-mailban is attól függően, hogy melyik szerkesztőnktől kéri a képét ;)). De nem akarok túl sok időzni a szövegeléssel, gondolom már kíváncsiak vagytok az eredményekre, úgyhogy akkor lásuk is őket.

Második helyezett azaz "A legérdekesebb blog!" címet kiérdemelte: Stay alive
Még nagyobb "virtuális" tapsot neki! Gratulálunk!


éééés......



nem utolsó sorban......




**dobpergés**



Az első helyezett lett azaz "A blogvilág legjobb blogja!" címet teljes mértékben kiérdemelte: Dark fire
Nagyon nagy tapsot és ujjongást *fütyülés* neki! Gratulálunk!


1 megjegyzés:

  1. Sziasztok! Szeretném nagyon szépen megköszönni, hogy blogomnak az első helyet ítéltétek meg, kimondhatatlanul örülök neki! :)
    A gifet Liam Payne-ől szeretném kérni és a kép, szintén róla legyen ha lehet :) Az igazat megvallva nem nagyon tudok választani a szerkesztők közül, mert mindkettőnek vannak kimondottan szép munkái, viszont ha azt mondjátok válasszak akkor Hennie S.-t szeretném megkérni :)
    Nem tudom, hogy ide a blogotokra fogjátok-e kitenni, vagy hogy megy ez, de ha nem nagyon nagy kérés az e-mailemre nem tudnátok elküldeni? ( cukcsika@citromail.hu ) előre is kimondottan köszönöm szépen :)

    VálaszTörlés